default_mobilelogo

Welke schilderles is de beste?

Wat de beste kunstacademie is hangt sterk af van je persoonlijke leerstijl en motivatie. Veel schilderlessen vinden elke week plaats op een bepaald moment, voor een jaar of meer. Wij bij Inksane Art Academy geloven dat het beter is om volledig gefocust te zijn en geven een intensieve cursus van 2 weken waarbij elke dag een les plaatsvindt.

Wat zijn hier de voordelen van?

Door te starten met de basis en elke dag nieuwe regels te leren en direct toe te passen, leer je de technieken zeer snel en efficiƫnt. Zeker het toepassen is hierbij belangrijk; men kan namelijk ook niet leren zingen door enkel noten te lezen, maar het is natuurlijk wel handig als je dat kan. Hierdoor zal je deze regels ook makkelijker onthouden.

Waarop zijn de lessen gebaseerd?

De lessen bij Inksane Art Academy zijn gebaseerd op de technieken van oude meesters zoals Da Vinci, Rembrandt en Le Page. Deze vormen een goede basis voor het aanleren van de regels van deze kunststroming. Bij veel schilderlessen en kunstacademies focust men veeleer op gevoelens en expressie, maar bij deze manier van schilderen ligt de focus bij figuratief realisme en niet moderne kunst.

Deze schilderles is dus de beste voor mensen die willen schilderen zoals in de renaissance en barok, en zich niet kunnen veroorloven om voor een heel jaar elke week een avond vrij te maken.