default_mobilelogo

Inksane Art Academy biedt cursussen aan in het klassieke olieverf schilderen.

Er wordt les gegeven volgens de oude traditionele methode, gelijkaardig als die van de meesters uit de 19de eeuw, zoals Rembrandt, Da Vinci, Lawrence Alma Tadema, Leon Bonnat, William Bouguereau, Abbot Handerson Thayer, Bastien Le Page, Peder Severin Kroyer, ..

We zijn ervan overtuigd dat een artiest zich 100% moet kunnen concentreren op zijn werk en dus ook de juiste 'mindset' hebben om een meesterwerk te creëren.
Daarom zijn onze cursussen zeer intensief en verspreid over een korte periode. In tegenstelling tot de cursus bvb. iedere week te laten doorgaan verspreid over een jaar.

Er wordt alleen samen gewerkt met de beste, meest ervaren lesgevers. Ze zijn dan meestal ook afkomstig uit het buitenland. Dit omdat we ons richten op Europees topniveau en dit kan je in België niet terug vinden.
Elke lesgever heeft zijn eigen specialiteit en onderricht dan ook enkel dat. De lessen worden dan ook steeds in het Engels gegeven.

Onze cursussen zijn dan ook geschikt voor elk type artiest. Onze studenten zijn o.a. digitale schilders, game developers, tattoo artiesten, striptekenaars, airbrushers, ...
We leren je om licht en schaduw te begrijpen, vorm te geven, meer details te zien dan dat je voorheen deed, we laten je nadenken over de compositie, leren je om meer werk te steken in een kunstwerk, ....

 

Dit zijn de eerstvolgende beschikbare cursussen:

 

Portret schilderlessen met een live model.

Olieverf, kleur
Live model
15 - 26 Juni 2020, 10 avonden van 18u tot 21u. CURSUS VOLZET
Lesgeefster: Taylor Scarlett Powell
Max 5 studenten voor een maximale persoonlijke begeleiding.
Prijs: 500€ + BTW+ materiaal (zelf mee te nemen, of voordelig aan te schaffen via ons)

Zelfstandig? U kan de helft laten terugbetalen door de Belgische overheid via de KMO-portefeuille!

Locatie

Inksane
Ardooisesteenweg 166,
8800 Roeselare

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.