default_mobilelogo

Inksane Art Academy geeft schilderlessen in klassiek realisme.

Wij geven enkel les in de klassieke schilderkunst, sterk gelijkaardig aan wat de oude meesters uit de 19de eeuw deden, zoals bv Rembrandt, Da Vinci, Lawrence Alma Tadema, Leon Bonnat, William Bouguereau, Abbot Handerson Thayer, Bastien Le Page, Peder Severin Kroyer, ..

Wij geloven dat een artiest volledig gefocust moet zijn op zijn werk, om een zo met de juiste concentratie een meesterwerk te kunnen afleveren.
Daarom zijn onze cursussen intensief, dag na dag, voor een kortere periode. In plaats van bv elke dinsdag voor een jaar lang.

Wij selecteren enkel de beste, meeste ervaren artiesten om les te komen geven. Dit zullen meestal buitenlandse leerkrachten zijn, aangezien we voor Europees top niveau gaan. Dit vind je nergens anders in België. Elke leraar heeft zijn eigen specialiteit en leert alleen dat aan.
Dit betekent dat de realistische schildercursussen in het Engels worden gegeven.

Onze schilder- en tekenlessen zijn nuttig voor elk type artiest. Onze studenten bestaan uit digitale schilders, game developers, tattoo artiesten, karikaturisten, striptekenaars, airbrushers, ...
Wij leren u om licht en schaduw beter te bgrijpen, vormgeving, meer details zien die je anders niet waarnam, compositie, geduld, ..

Bij interesse, contacteer ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit zijn de volgende beschikbare cursussen:

Juni 2020 CURSUS VOLZET

Olieverf, kleur
Met een echt model voor u
15 - 26 Juni 2020, 10 avonden in totaal, van 18h tot 21h.
Leerkracht: Taylor Scarlett Powell
Max 5 studenten, voor maximale persoonlijke begeleiding.
Prijs: 500€ + BTW + materialen (zelf mee te nemen, of voordelig aan te schaffen via ons)

Zelfstandig? U kan de helft laten terugbetalen door de Belgische overheid via de KMO-portefeuille!

Of via het inschrijvingsformulier op deze website.